Скин за мобилни телефони Skin HD

20,00 лв.
Цена за доставка: 5,99 лв.
Texture
Продуктов код - SKU 2342

Protektoribg е бранд на Ofisitebg 

Тук ще намерите Hydrogel HD протектори за мобилни устройства, Skin HD скинове, както и всички други аксесоари, от който се нуждаете за вашите джаджи.

Имаме дългогодишен опит с онлайн търговията на широка гама от продукти за дома и офиса и особено с технологии като мобилните устройства, които вече години наред са неразделна част от ежедневието на всеки от нас.

Ние поставяме качеството над всичко и вярваме, че понякога по-малкото е повече.

Доставка до 24 часа: Отнася се за всички протектори Hydrogel HD, скинове Skin HD и всички други аксесоари в наличност, поръчани от понеделник до петък до 15:30 часа. Продуктът избран от клиента ще се изпрати в същия ден от protektoribg.com - в градовете с всекидневно посещение от куриер пратката ще се достави на следващия ден. За градовете, за които не важи това, пратката се доставя в зависимиост от графика на куриера. Услугата е без допълнителни такси. С куриерска фирма Speedy.

Цена: 5,99 лв.

Методи на плащане: Наложен платеж при доставка, онлайн с карта или банков превод.

Всички Hydrogel HD протектори подлежат на "Гаранция Hydrogel HD" (Виж пълните условия тук)

Всички други продукти са със стандартна гаранция за физически лица от 2 години и 1 година за юридически лица, ако не е обозначено друго.

Какво е скин?

Ако попадате тук за първи път и никога не сте виждали нашите продукти, може би си мислите „Какво е скин?“. Е, накратко, скиновете на Protektoribg са изключително ефективен и лесен начин да защитите телефона си от надрасквания, драскотини, UV лъчи, мръсотия, мазнини и повърхностна вода, като едновременно го персонализирате. И всичко това без добавяне на обема и теглото на традиционния калъф или кейс. 

Защо скин?

Изработен с ултра прецизност:

Изрязано прецизно, фолиото на скинът пасва идеално на вашия телефон. Автентичните текстури, съчетани с прецизен дизайн, са това, което прави нашите скинове толкова добри и удобни.

Поставяте лесно сами у дома:

Лесно, но здраво залепяне, което не оставя никакви отпечатъци по вашето устройство . 

По-тънък от всеки кейс:

Получавате нужната защита, без да добавяте обемни кейсове. 

Разнообразен дизайн:

Персонализирайте своето устройство. С нашите скиновете вие ще подчертаете и засилите своята индивидуалност.

И още нещо

Предпазете вашите устройства от надраскване, прах и мръсотия. Нашите скинове ще ви помогнат да запазите стойността на вашето устройство, ако дойде момент да го продавате в бъдеще.

Персонализирайте устройството си, като промените неговия цвят, текстура и цялостен външен вид с нашите фолиа с първокласно качество, правейки вашето устройство различно и напълно уникално за вас. Оформете го по свой начин днес!

Характеристики

SKU
2342
Категории

Клиентски отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение