какво е хидрогел протектор

Характеристики на Hydrogel HD протектор:

 • Здравина - Материалът, от който е направен Hydrogel протектора се отличава с изключителна здравина при неволно изпускане и удряне по екрана. За разлика от стъклените протектори, Hydrogel не се чупи и не предава енергията на удъра върху екрана на телефона ви. Благодарение на характеристиките му, той разпределя енергията на удъра равномерно по цялата си дължина, като предотвратява счупване на екрана. А следите от надрасквания и удъри изчезват след няколко часа. 
 • Драскотините изчезват до 24 часа - Благодарение на материала, който се използва за изработката на протектора, следите от повърхностни надрасквания и леки удъри изчезват за 24 часа. Тази характеристика го отличава от всички други стъклени протектори на пазара, които след нормално използване от няколко седмици се надраскват в джоба, в чантата или при лек удър. 

 • Съвместим с всички пръстови отпечатъциЗа разлика от повечето стъклени протектори, които не позволяват работата на пръстовия отпечатък, Hydrogel е съвместим с всички сензори за пръстов отпечатък, вградени в дисплея.

 • Покрива целия дисплейПокритието, което осигурява Hydrogel е максимално, дори и за извити екрани, каквито са на повечето мобилни телефони в днешно време. Залепващата повърхност също е подобрена, като не оставя след себе си балончета от поставянето или следи от лепило при отлепване. Hydrogel е съвместим с по-голямата част от кейсовете за разлика от повечето Full стъклени протектори, които не позволяват използването на калъф и протектор едновременно, защото повдигат ръбовете на протектора.

 • Лесно поставяне - Поставянето на Hydrogel HD протекторите е лесно и отнема не повече от 5 мин. Вижте инструкциите за правилно поставяне - Инструкции за поставяне на Hydrogel HD протектор.

 • Гаранция

Видове Hydrogel HD протектори:

 1. Удароустойчив Hydrogel HD протектор
 2. Удароустойчив Hydrogel HD протектор с антибактериално покритие
 3. Удароустойчив Hydrogel HD протектор с матово покритие
 4. Удароустойчив Hydrogel HD протектор с Blue Light защита за очите
 5. Удароустойчив Hydrogel HD протектор с Privacy покритие

Здравина на Hydrogel HD протектор: