32%
  • Външна батерия Canyon PB-35 5000mAh - protektoribg.com
  • Външна батерия Canyon PB-35 5000mAh - protektoribg.com

Външна батерия Canyon PB-35 5000mAh

16,90 лв. 25,00 лв.
Цена за доставка: 5,99 лв.
Продуктов код - SKU CNE-CPB05B
В наличност

Protektoribg е бранд на Ofisitebg 

Тук ще намерите Hydrogel HD протектори за мобилни устройства, Skin HD скинове, както и всички други аксесоари, от който се нуждаете за вашите джаджи.

Имаме дългогодишен опит с онлайн търговията на широка гама от продукти за дома и офиса и особено с технологии като мобилните устройства, които вече години наред са неразделна част от ежедневието на всеки от нас.

Ние поставяме качеството над всичко и вярваме, че понякога по-малкото е повече.

Доставка до 24 часа: Отнася се за всички протектори Hydrogel HD, скинове Skin HD и всички други аксесоари в наличност, поръчани от понеделник до петък до 15:30 часа. Продуктът избран от клиента ще се изпрати в същия ден от protektoribg.com - в градовете с всекидневно посещение от куриер пратката ще се достави на следващия ден. За градовете, за които не важи това, пратката се доставя в зависимиост от графика на куриера. Услугата е без допълнителни такси. С куриерска фирма Speedy.

Цена: 5,99 лв.

Методи на плащане: Наложен платеж при доставка, онлайн с карта или банков превод.

Всички Hydrogel HD протектори подлежат на "Гаранция Hydrogel HD" (Виж пълните условия тук)

Всички други продукти са със стандартна гаранция за физически лица от 2 години и 1 година за юридически лица, ако не е обозначено друго.

Описание

Моделът е отлична находка за всички, които търсят компактна външна батерия на достъпна цена. Технологията Smart IC позволява да заредите бързо което и да е устройство без прегряване, благодарение на възможността за определяне на ампеража на зарежданото устройство. Самата батерия може да бъде зареждана посредством Micro-USB или USB Type-C. При пълен заряд, батерията е достатъчна за 1-2 зареждания на средностатистически смартфон. Отличен избор за всеки, който търси надеждна батерия за ежедневна употреба!

  • Вход за зареждане: Micro USB / USB Type-C
  • Micro-USB кабел
  • Smart IC технология
  • Вход: DC 5V / 2 A
  • Изход: 5V / max 2.1 A (1 * USB)

Характеристики

SKU
CNE-CPB05B
Категории
Бранд
Капацитет
5 000mAh
Съвместимост
Универсално

Клиентски отзиви

Притежавате ли или ползвали ли сте продукта?
Публикувай мнение