Външна батерия Anker PowerCore Metro 20000mAh

79,00 лв.
Цена за доставка: 5,99 лв.
Този продукт вече не е наличен в магазина ни.
В наличност

Protektoribg е бранд на Ofisitebg 

Тук ще намерите Hydrogel HD протектори за мобилни устройства, Skin HD скинове, както и всички други аксесоари, от който се нуждаете за вашите джаджи.

Имаме дългогодишен опит с онлайн търговията на широка гама от продукти за дома и офиса и особено с технологии като мобилните устройства, които вече години наред са неразделна част от ежедневието на всеки от нас.

Ние поставяме качеството над всичко и вярваме, че понякога по-малкото е повече.

Доставка до 24 часа: Отнася се за всички протектори Hydrogel HD, скинове Skin HD и всички други аксесоари в наличност, поръчани от понеделник до петък до 15:30 часа. Продуктът избран от клиента ще се изпрати в същия ден от protektoribg.com - в градовете с всекидневно посещение от куриер пратката ще се достави на следващия ден. За градовете, за които не важи това, пратката се доставя в зависимиост от графика на куриера. Услугата е без допълнителни такси. С куриерска фирма Speedy.

Цена: 5,99 лв.

Методи на плащане: Наложен платеж при доставка, онлайн с карта или банков превод.

Всички Hydrogel HD протектори подлежат на "Гаранция Hydrogel HD" (Виж пълните условия тук)

Всички други продукти са със стандартна гаранция за физически лица от 2 години и 1 година за юридически лица, ако не е обозначено друго.

Описание

Anker PowerCore Metro 20000 PD е едно от най-тънките портативни външни преносими батерии с USB-C Power Delivery с голям капацитет. Комбинира технологията PowerIQ и Power Delivery в удивително преносим пакет.

  • Преносима батерия с голям капацитет: PowerCore Metro 20000 PD е една от най-тънките захранващи батерии досега, с достатъчен капацитет, за да осигури повече от четири зареждания за iPhone XS или Google Pixel и почти две пълни зареждания за 11" iPad Pro. И 18W USB -C изходна мощност осигурява бързо зареждане за огромна гама телефони и таблети, включително iPhone 13 серия.
  • Режим на тройно зареждане: USB-C порт за доставка на мощност 18 W, USB-A порт с активиран poweriq и режим на зареждане с ток за устройства с ниска мощност. Използвайте двойните USB портове за зареждане на две устройства едновременно.
  • Бързо зареждане: заредете вашия PowerCore само за 4 часа с USB-C зарядно за стена и кабел (не са включени).
  • Качествена изработка: с плат и матова външна част, син LED индикатор за показване на нивото на батерията, PowerCore Metro 20000 PD е първокласен както отвътре, така и отвън.

Подробности

Бранд
Капацитет
20 000mAh
Съвместимост
Универсално